Skip directly to content

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Компанія Pfizer в Україні визнає важливість захисту особистої інформації та поважає конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту, і саме тому ми створили цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, яка розповсюджується на Вас з моменту, коли Ви зайшли на цей веб-сайт.

Для цілей даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ слід розрізняти поняття персональних та загальних даних.  Персональні дані – це дані про фізичну особу, яка ідентифікована, або дані, за допомогою яких вона може бути конкретно ідентифікована. Права відвідувачів охороняються Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

 Для доступу та використання цього веб-сайту компанія Pfizer не вимагає реєстрації або надання персональної інформації та не збирає персональні дані у відвідувачів у жодному вигляді.

 Загальна інформація – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок та користування функціональними додатками, що розміщені на сайті, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому (не персоніфікованому) вигляді.

 Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію "Сookies", яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп'ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт. “Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати наш веб-сайт.  Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а веб-сайт в цілому – зручнішим для користування. Для отримання додаткової інформації про “Cookies”, будь ласка, відвідайте сайт www.allaboutcookies.org. Крім того, у відповідному меню Вашого браузера (найчастіше, в меню HELP) Ви можете дізнатись, як заборонити Вашому браузеру отримувати нові “Cookies”, як налаштувати повідомлення від Вашого браузера, про те, що Ви отримали нові “Cookies”, або як відключити “Cookies” взагалі.

Виключно компанія Pfizer в Україні, організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.

 Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.