Контакти
Повідомлення про побічні ефектиГоловнаВідповідальністьПовідомлення про побічні ефекти

 

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ПІД ЧАС ЗАСТОСУВАННЯ ЛІКІВ КОМПАНІЇ «ПФАЙЗЕР» (PFIZER) ВИНИК ПОБІЧНИЙ ЕФЕКТ

Якщо Ви приймаєте або Вам призначено ліки «Пфайзер» (Pfizer) та Ви відчули будь-які побічні ефекти, негайно повідомте про ці побічні ефекти / реакції свого лікаря або інший медичний персонал (або компанію, що виробляє ліки, які Ви приймали, за посиланням https://genaes.pfizersafetyreporting.com/en). Якщо Ви берете участь у клінічному випробуванні, про небажані явища потрібно повідомляти свого координуючого лікаря.

Якщо у Вас виникли сумніви щодо продукції компанії «Пфайзер» (Pfizer), Ви завжди можете звернутися до Представництва компанії «Пфайзер» (Pfizer) в Україні (див. сторінку з нашими контактами).

Ви також можете заповнити анкету онлайн (посилання на інтернет-сторінку: https://aisf.dec.gov.ua/Account/LogOn) ДП «Державний експертний центр  МОЗ України».


​​​​​​​

Про нас Відповідальність ПацієнтамВакцинаціяПолітика конфіденційності та cookiesУмови користування сайтомКонтакти Pfizer.comHealthcare ProfessionalsBusiness to businessNews and mediaInvestorsSitemap © Представництво "Пфайзер Експорт Бі.Ві" в Україні (2024). PP-UNP-UKR-0065