Контакти
HomeHаші новиниОновлена позиція компанії Пфайзер щодо ведення бізнесу ... Оновлена позиція компанії Пфайзер щодо ведення бізнесу в Pосії 

Понеділок, 14 березня 2022 року - 08:00 год 

Пфайзер буде продовжувати постачання ліків в Росію з гуманітарних причин та спрямовуватиме всі отримані кошти на благодійну підтримку народу України. 

НЬЮ-ЙОРК, 14 березня 2022 р. — Pfizer Inc. (NYSE: PFE) Пфайзер виступає разом із об’єднаною світовою спільнотою в державному, приватному та громадянському секторах проти російської війни в Україні та жорстокої ситуації, яку вона створила. 
Міжнародне співтовариство ввело проти Росії безпрецедентні санкції. Як і в усіх попередніх випадках, з гуманітарних міркувань ліки були виключені з цих санкцій. Компанія Пфайзер прийняла рішення, що добровільне припинення постачання ліків Компанії до Росії буде прямим порушенням нашого основного принципу - ставити пацієнтів на перше місце. Припинення поставки ліків, включаючи препарати для лікування раку або захворювань серцево-судинної системи, може спричинити значні страждання пацієнтів та потенційну втрату життя, особливо серед дітей та літніх людей. 
Однак збереження поставок ліків до Росії не означає, що ми будемо продовжувати вести бізнес у Росії як зазвичай. Сьогодні ми оголошуємо, що Пфайзер негайно передає весь прибуток нашої російської дочірньої компанії на цілі гуманітарної підтримки народу України. Це буде на додаток до всієї нещодавно оголошеної Пфайзер благодійної допомоги Україні. 
Крім того, ми більше не будемо розпочинати нові клінічні дослідження в Росії, і ми припинимо залучати нових пацієнтів до наших поточних клінічних випробувань в країні. Пфайзер працюватиме з FDA та іншими регуляторними органами, щоб перевести всі поточні клінічні дослідження в альтернативні центри за межами Росії. Відповідно до нашого зобов’язання поставити пацієнтів на перше місце, ми продовжимо надавати необхідні ліки пацієнтам, які вже залучені у клінічних дослідженнях. 
Ці рішення узгоджуються з нашими цінностями - ставити пацієнтів на перше місце і гарантують, що кожен долар прибутку, отриманий від Росії, зміцнить Україну та її народ, оскільки вони продовжують відважно захищати свою націю та свободу від цього неспровокованого та невиправданого нападу. 

Пфайзер 
Зв’язок з медіа 
+1 (212) 733-7410 
[email protected] 
Зв'язок з інвесторами 
+1 (212) 733-4848 
[email protected] 

PP-UNP-UKR-0002
Про нас Hаші новини Відповідальність Наукова діяльністьПолітика конфіденційності та cookiesУмови користування сайтомКонтакти Pfizer.comHealthcare ProfessionalsBusiness to businessNews and mediaInvestorsSitemap © Представництво "Пфайзер Експорт Бі.Ві" в Україні (2022). PP-UNP-UKR-0013