HomeHаші новиниЯк Pfizer реагує на кризу в УкраїніЯк Pfizer реагує на кризу в Україні

Компанія Pfizer глибоко стурбована людськими стражданнями, свідками яких ми всі є під час триваючої кризи в Україні, та прагне зробити свій внесок у поточні гуманітарні зусилля, які підтримують безпеку, здоров’я та благополуччя людей, які постраждали від цих трагічних подій.

Відповідно до цінностей нашої компанії, Pfizer прагне забезпечити безпеку наших колег та їхніх сімей. Ми однаково сповнені рішучості сприяти продовженню доступу пацієнтів до наших ліків і вакцин.

Приймаючи до уваги виключення ліків із санкцій міжнародного співтовариства проти Росії, компанія Pfizer дійшла висновку, що добровільна пауза в поставці наших ліків до Росії, включаючи терапію раку і серцево-судинних захворювань, спричинить значні страждання та потенційну втрату життя, особливо серед дітей і літніх людей. Pfizer передасть весь прибуток нашої російської дочірньої компанії на цілі, які надають пряму гуманітарну підтримку народу України.

Сподіваємось на мир. До цього часу ми продовжуватимемо співпрацювати з партнерами, щоб оцінити зростаючі потреби наших колег і пацієнтів, щоб ми могли гарантувати, що робимо все можливе для досягнення нашої мети.

Дивіться нашу останню заяву щодо Росії тут

Наші поточні зусилля включають:

ЛЮДИ

У компанії Pfizer є багатофункціональна команда людей, які займаються забезпеченням безпеки наших колег і контактних працівників, які знаходяться в Україні. Ми підтримуємо тісний контакт у цей надзвичайно складний час і продовжуємо надавати поради та підтримку.

Ми також допомагаємо забезпечити благополуччя наших колег у Росії, які продовжують працювати, щоб обслуговувати пацієнтів відповідно до міжнародних санкцій, що застосовуються до надання медичної допомоги.

ПАЦІЄНТИ

Ми наполегливо працюємо, щоб полегшити доступ пацієнтів до необхідних ліків, і встановили надійні та профілактичні заходи, а також гнучкі маршрути, щоб мінімізувати вплив на постачання.

Ми продовжуємо контролювати рівень запасів найважливіших ліків та вакцин як в Україні, так і в Росії.
Ми також докладаємо значних зусиль, щоб сприяти безперервному забезпеченню наших рятівних ліків пацієнтам, які постраждали від санкцій. Pfizer підтримує надійну програму обмеженої перевірки сторін, щоб підтвердити дотримання санкцій та інших застосованих законів на ринках, на яких ми працюємо.
Ми співпрацюємо з нашими дослідницькими партнерами в регіоні, щоб пом’якшити вплив на наші клінічні програми. В інтересах безпеки пацієнтів ми прийняли необхідне рішення призупинити залучення нових учасників до програм клінічних випробувань, і ми зробимо все можливе, щоб підтримувати безперервність лікування пацієнтів, які активно беруть участь у дослідженнях. Ми продовжуватимемо оцінювати ситуацію та коригувати наш підхід у разі потреби.

ГУМАНІТАРНІ ЗУСИЛЛЯ

На сьогодні ми активізували декілька гуманітарних заходів:
Через Фундацію Pfizer (The Pfizer Foundation*) ми надали 2 мільйони доларів США фінансування гуманітарних грантів таким організаціям, які працюють в Україні та прилеглих країнах:
Американський Червоний Хрест для підтримки бригад екстреної допомоги в Україні та прилеглих країнах, які працюють над ремонтом життєво важливої інфраструктури, підтримують медичні заклади ліками та обладнанням, а також надають сім’ям продукти харчування та засоби гігієни. Кошти, передані через Американський Червоний Хрест, підтримають відповідь Українського Червоного Хреста, а також регіональні зусилля Червоного Хреста в сусідніх країнах для підтримки негайних потреб постраждалого населення.

Міжнародний медичний корпус (IMC) для підтримки основних служб екстреної та первинної медико-санітарної допомоги, служб психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, а також служб захисту від гендерного насильства, які є критичними для громад, які постраждали від конфлікту. Повідомлення про COVID-19 та послуги з профілактики будуть включені в ці зусилля, щоб допомогти переміщеним людям захиститися від пандемії.

Міжнародний комітет порятунку (IRC) для підтримки зусиль у прикордонних країнах щодо мобілізації ресурсів та зв’язку з партнерами, щоб допомогти надати рятівну підтримку людям, змушеним покинути свої домівки.
Агентство ООН у справах біженців (UNHCR) для підтримки пріоритетів надання невідкладної допомоги в Україні та негайних потреб переміщеного населення в сусідніх країнах, які зараз приймають українських біженців. UNHCR є провідною агенцією ООН, яка координує всі міжвідомчі регіональні зусилля між агентствами ООН, неурядовими організаціями та іншими відповідними партнерами для максимального збільшення та ефективної координації зусиль з питань біженців.

Ми розпочали кампанію з Української гуманітарній катастрофи, щоб надати всім колегам, які мають право, можливість зробити пожертви ключовим організаціям, які допомагають постраждалим від конфлікту в Україні та сусідніх країнах. Фундація Pfizer (Pfizer Foundation*) передає фінансові пожертви колег, зроблені в рамках цієї кампанії, організаціям, включаючи ЮНІСЕФ, Міжнародний комітет порятунку, Врятувати Дітей, Американський Червоний Хрест, CARE, Нова Україна та Соняшник Миру.
   •    Станом на 11 березня 2022 року тисячі колег з майже 54 країн пожертвували майже 621 000 доларів США.
   •    Включно з матчем «Долар до долару» Фундації Pfizer, загальна сума пожертв наближається до 1,25 мільйона доларів США

Ми отримали детальні запити від Міністерства охорони здоров’я України через наших партнерів недержавні організації, щодо ліків та вакцин, і відповіли пожертвуваннями як з наших існуючих поставок в Україні, так і зі США. Ці пожертвування, які включають майже 700 000 доз рятівних антибіотиків, антифібринолітиків та онкологічні ліки — призначені для допомоги медичним працівникам та працівникам служб допомоги у лікуванні пацієнтів в Україні та сусідніх країнах.

*Фундація Пфайзер  — це благодійна організація, заснована Pfizer Inc. Це окрема від Pfizer Inc. юридична особа з чіткими правовими обмеженнями.

PP-UNP-UKR-0001
Про нас Відповідальність ПацієнтамВакцинаціяПолітика конфіденційності та cookiesУмови користування сайтомКонтакти Pfizer.comHealthcare ProfessionalsBusiness to businessNews and mediaInvestorsSitemap © Представництво "Пфайзер Експорт Бі.Ві" в Україні (2024). PP-UNP-UKR-0065